Santa Claus Cukraus Antspaudas Šokolado Perdavimo Popierius Šokolado Apdaila, Pritaikyti Šokolado Perdavimo Lapo,Kepimo Įrankiai.

€6.40

Pridėti prie pageidavimų

parduotuvė

Produkto aprašymas


1.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną pirmą kartą.

2.Jei praėjus 60 dienų ( Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes grąžinsime.

3.Prašome don ' t make ginčus 60days (Brazilija 90 dienų), tai yra nemalonu.Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį.

4.Dėl mūsų dauguma produktų yra vestuvės/šalis, produktai , pristatymo data yra labai svarbu visiems, todėl prašome patvirtinkite savo vestuves/šaliai dienos atsargiai, jei turite ne daugiau laiko, mes norėtume patarti jums pasirinkti išreikšti, o ne kinija paštu , galite gauti paketą, per 5-10 dienų, jei pasirinksite express, mes pasirinkti pigesnį išreikšti jums.

Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos.

Tai yra mūsų karšto parduoti produktus Kalėdų

Santa Claus Cukraus Antspaudas Šokolado Perdavimo Popierius Šokolado Apdaila, Pritaikyti Šokolado Perdavimo Lapo,Kepimo Įrankiai.

Medžiaga: plastiko lapo ir cukraus miltelių dydis: A4 dydžio(20x30cm)

Įpakavimas: A B C D E F G) yra 1pc,sumaišykite yra 10vnt 10vnt

Pastaba :jei jūs pasirenkate vieną užsakymą,prašome palikti mums nuotrauką,jei mes negalime gauti 48 valandas,mes atsiųsime jį atsitiktinai,prašome undestand mums,ačiū

Laikymas: Sausoje,Vėsioje,Plomba (NEREIKIA šaldytuvas)

Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.Ačiū!

Kaip naudoti perdavimo knyga(kaip video rodo):

1. Sumaišykite cukraus ir kiaušinių baltymus į nedidelį puodą.

2. Pastatykite puodą su mišiniu į bain-marie 10 minučių, sumaišykite vieną kartą, o tol, kol mišinys tampa skystas ir tu nebegali jaustis cukraus grūdus į jį.

3. Sausas apačioje nedidelį puodą ir perkelkite mišinį į maišytuvo dubenį ir pradėti whisking tol, kol ji tampa labai storas (apie 6-7 minutes).

4. Sustabdyti maišytuvas, pridėti miltinio cukraus ir lėtai vėl maišant apie 2 minutes, kol mišinys tampa labai stabilus.

5. Perkelkite mišinį į konditerijos maišelį, organizuoti Cukraus Antspaudą ant savo orkaitės skardą (šiurkščiavilnių puse į viršų) ir pradeda vamzdynai.

6.Kepkite bent 120 minučių esant 80°C (176°F).

7.Visada su Važinėti krosnies ugnies, kol cukraus bučiniai yra sausas ir viduje, ir išorėje.

8. Kai bus tam pasirengusi, išimkite iš orkaitės ir iš karto atskirti cukraus bučiniai.

Gaminio Apžvalga


Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Parašyti atsiliepimą

Papildoma informacija


Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo SGS
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Popierius
Tipas Pyragas Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Perkėlimo popierius
Modelio Numeris Mielas knygos perkėlimo popierius
Seksualinio Pobūdžio No

Panašūs produktai